02/09/1403  
 
شنبه, ۰۴ آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۴۴ ۴۳
طبقه بندی: اخبار سازمان
چچ
انسجام و عزت صنف را فدای تحریکات منفی نمی کنیم

انسجام و عزت صنف را فدای تحریکات منفی نمی کنیم

هجمه های اخیر رئیس اتحادیه فناوران رایانه تهران که بصورت سلسه وار علیه این سازمان ایراد می شود و متاسفانه فاقد منطق وادبیات لازم در حفظ تعاملات درون خانواده ای صنف می باشد، در هیچ مورد بدون پاسخ نبوده است. لیکن مدیریت این سازمان اولویت اول را، حفظ انسجام درونی صنف و حل مشکلات از طریق گفتگو وتعامل می دانسته است و نهادن درد این تهمت ها و سخنان ناصواب بر دل، در ازای حفظ عزت و وحدت آحاد صنف، اصلی بنیادی در تعاملات درونی بوده است و بس. بنابرین همواره سعی شده است که تسلیم این تحریکات نشده و با ورود به این جدال کلامی بی نتیجه، و تفرقه افکنانه، جهت افکار عمومی صنف را از مسائل واقعی و مشکلات ایشان آن دور ننماید.

اینک صرفاً بمنظور تنویر اقکار عمومی صنف ناچار به ارائه این پاسخ شده ایم :
در خصوص موضوع الکامپ لازم می داند حافظه تاریخی صنف را گواه گیرد که در زمانی که ریاست اتحادیه فناوران رایانه تهران و سایرین در خصوص مشکلات و بی عدالتی های صنف، سکوت اختیارکرده بودند. مدیران این سازمان در تمام دوره های قبلی وهمچنین مدیریت فعلی آن، یک تنه و با آنچه در توان داشت، مقابل این جریانات ایستادگی کرد. درست در لحظه ای که مذاکرات برای اخذ مجوز برگزاری نمایشگاه توسط همین دوستان برقرار بود سازمان بر اصول خود پافشاری می کرد و آنان در خفا آن کار دگر می کردند. مزید استحضار اعضای صنف، باطلاع می رساند ریاست محترم سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور درتمام مراحل تعامل با نهادهای ذیربط، به شورای مرکزی وهیئت رئیسه سازمان ارائه گزارش نموده و تاییدیه وحتی تشویق ایشان را دریافت داشته اند و چنانچه جناب آقای میر مهدی به آرایی که صنف به ایشان در خصوص عضویت در شورای مرکزی اعطا کرده بود ارج می گذاشتند و در جلسات شورا بصورت مرتب شرکت می جستند مجبور به ایراد چنین اتهام واهی در پیشگاه عموم نمی گردیدند. لذا تاکید می نماید تعاملات صورت گرفته در خصوص الکامپ کاملأ مبتنی بر روال و ضوابط  لازم الاجرا سازمان صورت پذیرفته است و به هیچ وجه مبتنی بر تصمیم فردی نبوده است .
لازم می داند تاکید نماید بیانات ایشان در خصوص حذف محاسبه ارزی، درخواست تازه و دور از نظر این سازمان نیست کما اینکه این سازمان از دیر باز پی گیر این موضوع بوده است. کاهش تدریجی میزان ارزی در الکامپ و بویژه محدود ساختن آن در کمترین سطح ممکن در الکامپ نوزدهم دستاورد همین تلاشهای یک دهه اخیر است. بیانیه ها و مصاحبه های مسوولین این سازمان و اخطار رئیس فعلی سازمان در ابتدای سالجاری گواه این موضوع است. آنچه راهبرد اصلی این سازمان طی سالهای اخیر بوده، مبتنی بر حضور فعال و طرح مشکلات در هرسطحی بوده است. بدیهی  است حفظ منافع صنف همواره با کناره گیری و هیاهو وفریاد کشی میسر نیست.  الکامپ امسال به هرحال برگزار می گردید. سازمان می توانست با کناره گیری و دور شدن از موضوع، راه هرنوع جفایی را به صنف باز نموده و نقش قهرمان را ایفا نماید و یا به مذاکره وتعامل با حفظ اصول ادامه دهد و منافع صنف را تا سرحد امکان تامین نماید، بدیهی است با پیش بینی و پذیرش ضربات حاصل از چنین برخوردهای عوام پسندانه بی حاصل، راه دوم برگزیده شده است. اینک نیز به محض کمترین انحراف از اصول توافق شده در شورای سیاستگذاری الکامپ سازمان بدون تحریک دیگران، اعلام موضع و از تمام ابزار خود استفاده خواهد کرد. یادآور می گردد شورای سیاستگذاری الکامپ از خردمندانی همچون جناب آقایان جهانگرد، بزرگیان، مفتح و قبلأ جناب آقای حکیم جوادی تشکیل شده است. آیا این سازمان باید اقوال ایشان را نادیده بگیرد ؟ آیا این سازمان در شروع کار دولت جدید باید رویداد ملی همچون الکامپ را مورد تحریم وقهر قرار  می داد؟ اگر آنچه آقای میرمهدی می طلبد می شد، قهر با افراد مجری نبود و نیست. قهر با الکامپ است که سالانه عده ای ازهمکاران ما دلبسته اند از طریق آن بازاری بیابند.
با عنایت به تایید سیاستهای اتخاذشده در الکامپ توسط شورای مرکزی این سازمان که آقای میرمهدی نیز تاکنون عضو آن می باشند، انتظار می رفت ایشان نیز که خود مسوول یک تشکل صنفی قابل احترام  هستند اصول اولیه و بدیهی مردمسالاری در نهادهای مدنی را رعایت کرده  و چنانچه امری برخلاف رای ایشان اتفاق می افتد به نهاد تصمیم گیری احترام، آستانه تحمل خویش را افزون نموده و از فریاد در میان عموم پرهیز نمایند. 
قضاوت در مورد اتهام، بله قربان گویی به مدیریت این سازمان بر عهده آحاد صنف است. تنها یادآور می گردد برخورد دوگانه ریاست اتحادیه فناوران رایانه تهران درخصوص طرح شبنم که از یکسو تاییدات ایشان مورد تشویق کارگزاران طرح قرارمی گرفت وحتی به عنوان یکی از مجریان طرح وارد معامله با مجریان می شوند وامروز و دیروز  در پی  موج ایجاد شده، به انتقاد از طرح می پردازند، هنوز در حافظه ها باقی است. سازمان در همان حرکت جوانمردانه همواره سعی نمود با اتحادیه فناوران رایانه تهران همسو باشد. متاسفانه این فرصت را غنیمت نشمرده و خودرا در مسابقه اخذ امتیاز دیده و اتحاد با سازمان را ارزان فروختند.
بنظر نمی رسد مسائل طرح شده توسط ریاست اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران دارای محتوای جدی باشد بلکه همانطور که بصراحه اعلام نموده اند : « بهتراست سازمان به عنوان نماینده صنف حضور نداشته باشد» هدف، حذف سازمان و متاسفانه اینگونه حق طلبی ها را «جایگاه قدرت دانستن » است. لذا اطمینان می دهد سازمان حسب وظایف قانونی خود و به اعتبار گسترش بدون بگیر و ببند در 25 استان کشور وچشم امید ده هزار عضو خود متشکل از شرکتها، فروشگاه ها و اشخاص حقیقی با این هیاهو ها وجنجالها، میدان انجام وظیفه را خالی نمی کند و توصیه می نماید چنانچه پیشنهاد وروش اصلاحی برای دفاع از صنف وجود دارد از مجرای اصولی و قانونی خود مطرح نمایند تا شائبه خودنمایی و قهرمان نمایی ایجاد نگردد. اطمینان دارد که حرفهای صنف در وادی اختلاف وتفرقه خفه خواهد شد و اینگونه حرکات نسنجیده، آب به آسیاب آنانی است که از محمل الکامپ و سایر منافع ناحق برده ویا می برند.
این سازمان همواره به سایر تشکلها احترام نهاده و اینک نیز به جهت حفظ احترام اعضای محترم صنف فناوران رایانه تهران که آقای میرمهدی نماینده ایشان هست، توهین ها واتهامات وارده از سوی ایشان را نادیده گرفته ومایل به ادامه این جدال کلامی بی حاصل وزیان آور نیست. امید است عقلای معظم اتحادیه صنف رایانه تهران به کنترل موضوع کمک نمایند.

روابط عمومی سازمان

منبع:
آدرس کوتاه شده: