صد و یکمین گردهمایی صبحانه صنف با موضوع امید و انگیزه در نیروی انسانی با حضور اعضای سازمان برگزار شد.
در ابتدای این جلسه دبیر سازمان ضمن خیرمقدم به حضار بر اطلاع رسانی های انجام شده در خصوص همکاری با فاوا شهرداری اصفهان و اجرای پروژه های مورد نظر در رابطه با طرح بیستون و محورهای آن صحبت نمودند و مراسم هفتمین روز درگذشت دختر و داماد گرانقدر آقای دکتر سراییان دبیر کل سازمان نصر کشور که امروز بعد از ظهر در مسجد رکن الملک برگزار میشود را یادآور شدند . در ادامه آقای دکتر حمید دوازده امامی عضو هیات علمی دانشگاه به ارایه مطالب خود در خصوص امید و انگیزه در نیروی انسانی پرداختند.
ایشان در ابتدا به تعریف مدیریت منابع انسانی پرداخت و افزود مدیریت منابع انسانی معطوف به سیاستها، اقدامات و سیستمهایی است که رفتار، طرز فکر و عملکرد کارکنان را تحت تأثیر قرار میدهند . وی مفهوم امید را انتظار مثبت برای دست یابی به هدف دانست و اعلام داشت امید عبارت است از قدرت اراده، داشتن هدف، قدرت راهیابی و تشخیص موانع.
ایشان امید در ایران را بر اساس ردهبندی سازمان بهداشت جهانی و با یک پیشبینی تا سال ۲۰۹۹ رتبه 106 با میانگین سنی 5/73 اعلام داشت و خاطر نشان نمود نقش امیدواری در سازمان ها و شرکت ها را بسیار مهم برشمردند و گفت در دهههای اخیر، پژوهشهای روبهرشدی اهمیت امیدواری در محل کار و اثرات مثبت آن بر عملکرد کارکنان را برجسته کردهاست که براساس پژوهشهای انجامشده امیدواری تأثیر مستقیم معناداری بر رفتارهای حرفهای پیشرونده سطح بالا دارد و ﻛﺎرﻛﻨﺎﻧﻲ ﻛﻪ آﺛﺎر ﺳﻮدﻣﻨﺪ ﺳﺎزهﻫﺎی ﻣﺜﺒﺖ (ﻣانند ﺧﻮشﺑﻴﻨﻲ و اﻣﻴﺪواری) را ﺑﺮ ﺳﻼﻣﺖ ﺧﻮﻳﺶ اﺣﺴﺎس میکنند، رضایتمندانهتر و متعهدانهتر ﻛﺎر ﻣﻲﻛﻨﻨﺪ و ﺗﺎ زﻣﺎن ﺑﺎزﻧﺸﺴﺘﮕﻲ برای ﺧﺪﻣﺖ ﺑﻪ ﻣﺮدم مصمم باقی میمانند.
دکتر دوازده امامی سنین 30 تا 50 سالگی را اوج امیدواری در کارکنان دانست و افزود این بازه سنی از دهه اول جوانی نیز بیشتر است؛ با این حال، میزان امیدواری و تفکر مسیر در نیمه دوم میانسالی و سالهای مشرف به بازنشستگی و سالمندی کاهش مییابد. وی در خاتمه راهکارهای ایجاد امید در سازمان ها و شرکت ها را با طرح چند سوال مطرح و به راهکارهای برطرف کردن موانع پرداختند و سپس به سوالات حاضرین توسط ایشان پاسخ لازم داده شد.