شنبه, ۲۱ مرداد ۱۴۰۲
۱۵:۳۷
۱۸۸
طبقه بندی:
اخبار سازمان
در هجدهمین روز از مرداد ماه همایش اختتامیه هفته کسب و کارهای دیجیتال برگزار شد.
سازمان نظام صنفی رایانه ای اصفهان با همکاری اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان و مرکزکارافرینی فناورانه نوپا و با بهره مندی از همفکری و همراهی کلیه دست اندرکاران حوزه اقتصاد دیجیتال دومین رویداد هفته کسب وکارهای دیجیتال با تمرکز بر انقلاب صنعتی چهارم را از تاریخ 14 تا 18 مرداد برگزار نمود.
-16 کارگاه آموزشی عمومی و تخصصی، دو رویداد تخصصی و ریورس پیچ با عقد قرارداد در طی چهار روز انجام و همایش اختتامیه با حضور مدیران و مسئولین کشوری و استانی، اساتید دانشگاه و جمع کثیری از فعالان حوزه فناوری در روز 18 مرداد در اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد.
-کاظم آیتاللهی، رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای استان ضمن خوشامدگویی به میهمانان و حاضرین در این مراسم بحران نیروی انسانی را بزرگترین چالش فعالان حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات دانست و تأکید کرد باید ضمن امیدآفرینی، فضایی امن برای فعالیت نیروهای متخصص ایجاد شود که نیازمند برنامهریزی مستمر، متمرکز و یکپارچه در حوزه آموزش منابع انسانی و همراهی منسجم بخش خصوصی است.
وی ابراز امیدواری نمود برگزاری رویداد هفته کسبوکارهای دیجیتالی و رویدادهای مشابه تلنگری برای برنامهریزی کلان کشوری در جهت فراهم کردن زیرساخت امن، مطمئن و یکپارچه و رگولاتوری منسجم، بهروز، مستمر و قطعی باشد.
-علی صفرنوراله عضو هیات رییسه و خزانه دار اتاق بازرگانی اصفهان در این همایش با بیان اینکه فناوری نسل پنجم پشت مرزهای کشور است، اظهار داشت: این در حالی است که صنایع و کارخانههای کشورمان هنوز از فناوری نسل دوم و سوم استفاده میکنند و اگر برای تطابق و بهکارگیری فناوری نسل پنجم آمادگی پیدا نکنند، به تعطیلی کشیده خواهند شد. بنابراین اتاق بازرگانی اصفهان با تمام انرژی برای پیادهسازی فناوری روز دنیا و همچنین توسعه و ایجاد کسبوکارها برای جوانان تلاش خواهد کرد.
- سیدحسن هاشمی، رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای کشور با بیان اینکه بهرهوری و تحول از جمله ارکان انقلاب صنعتی چهارم است، گفت: پیشبینی میشود تا سال 2025 بسیاری از مشاغل از بین برود. این موضوع هم تهدید محسوب میشود و هم فرصت و در سازمان نظام صنفی رایانهای به این موضوع بیشتر بهعنوان فرصت نگاه میکنیم.
وی تاکید نمود تنها راهحل افزایش بهرهوری استفاده از فناوری اطلاعات و اقتصاد دیجیتال است.
-علیاصغر انصاری، معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز زمینهسازی تحول دیجیتال و زیست در عصر دیجیتال را نیازمند فراهم کردن الزامات و مقدماتی دانست و ادامه داد: اگر این الزامات فراهم نشود، نمیتوان در این حوزه به مزیتآفرینی پرداخت.
وی ضمن اشاره به تعامل مناسب وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با بخش خصوصی تصریح کرد: دولت منابع لازم برای توسعه زیرساختها را در اختیار ندارد و این امر باید با مشارکت بخش خصوصی دنبال شود. از طرف دیگر نفوذ فناوری علاوه بر سرمایهگذاری و تنظیمگری، نیاز به پذیرش فناوری از سوی مدیران و صاحبان صنایع و انجام اقدامات فرهنگی و اجتماعی دارد.
- امید شریفی، مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان نیز درباره دستاورد رویداد هفته کسبوکارهای دیجیتالی در سال جاری گفت: برونسپاری در حوزه اجرا و پیادهسازی رویداد، رویکرد حل مسئله از فعالان اقتصادی تقدیر از دستگاههای اجرایی که اقتصاد دیجیتال را به عنوان یکی از اولویتهای خود دنبال کرده میکنند و پرداختن به الزامات انقلاب صنعتی چهارم را از جمله این دستاوردها قلمداد نمود.
- محمد آکوچکیان دبیر کمیته کسب و کار رویداد گزارش مبسوطی از برگزاری دوره های آموزشی و اقدامات انجامشده در طول برگزاری رویداد هفته کسب و کارهای دیجیتالی این رویداد ارائه نمود.
-در بخش دوم مراسم به سخنرانیهای تخصصی با موضوع «چالشهای حرکت به سمت انقلاب چهارم صنعتی در صنایع بزرگ»، «شناخت تهدیدات و راهکارهای امنیتی در کسبوکارهای دیجیتال»، «شهر هوشمند و هوشمندسازی شهری» و «دادهها تمام آن چیزی هستند که به آن اعتماد میکنیم» اختصاص داشت.
-در پایان نیز از صنایع، دستگاههای اجرایی و شرکتهای برگزیده در حوزه اقتصاد دیجیتال، حامیان و سخنرانان تقدیر به عمل آمد.